sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Super motivoiva viikko takana!

Noniiiin! Josko sitä olis kolmen kuukauden jälkeen aika päivittää kuulumisia myös tänne bloginkin puolelle.. :D Tahattomasti ja lähes huomaamatta blogitauko venyi ja venyi enkä lupaa, että nyt postauksia satelee viikottain. Katsotaan jos vaikka edes kerran kuukaudessa saisi jotain kirjoiteltua. :) 

Tapahtumarikas kesä ja syksy takana ja insta seuraajat suurinpiirtein tietävätkin missä olen mennyt ja milloin. ;) Nyt viimeisimpänä mielessä on kuitenkin viime viikkoinen tiimin treenimatka Marbellassa, mikä toi taas ihan super hyvän extra boostin tähän syksyyn ja omaan tekemiseen! :) Maanantaina lähdettiin reissuun ja eilen aamulla saavuttiin takaisin Suomen kamaralle. Viiteen päivään mahtui ihan hirveästi kaikkea! Ykkösenä tietenkin treeniä, hyvää ruokaa, rentoutumista ja lepoa. Mitä muuta sitä täydelliseltä lomalta voi edes toivoa? :) Seitsemästä treenistä itse osallistuin kuuteen ja sain kyllä taas niin paljon hyviä vinkkejä omaan tekemiseen! 
Ens alkuun ajattelin, että ei jessus eihän sitä mitenkään jaksa vetää niin montaa treeniä viiteen päivään, mutta kappas nälkä vain kasvoi syödessä ja jokaisesta treenistä nautti vain enemmän ja enemmän! :) Tänään on ollut pyykinpesu- ja kauppapäivä, huomenna on paluu takaisin työmaalle ja arkeen. Nyt on akut taas ladattu joten tehdään tästä huippu hyvä treenisyksy! <3 Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

11 kommenttia:

 1. Millä porukalla olitte? Oliko valmis kuntolomasetti? Hinta? Kiinnostava loma ja lomailun muoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin meidän valmentajien Johannan ja Sampon kanssa tuolla reissulla ja meitä lähti 15 tiimiläistä (Team Fit). Treenit oli suunniteltu ja jaettu valmiiksi eri päiville eri treenijaoin :) Hintaa reissulla oli hotelleineen, matkoineen ja autoineen ainoastaan 650€! :) Siihen sitten kuntosalikortti ja ruuat päälle niin alle tuhannen euron jäi reissun kokonaiskustannukset.

   Poista
 2. Heippa! Olisi kiva tietää onko edelleen paino tipputunut samaa tahtia/onko senttejä lähtenyt. Ihanaa kun päivitit taas blogia, vaikka välillä instasta katsomalla selviää miten on treenit kulkenu. :) tsemppiä vielä syksyn reeneihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dieetti loppui mulla silloin juhannuksen tienoilla -10 kilon pudotuksen tullessa täyteen enkä kesällä ollut enää tuolla dieetti ruokavaliolla. :) Paino nousi kolme kiloa kesän aikana -suurin osa varmasti nesteitä mutta seuraavalla dieetillä karistellaan sitten nuo kolme kiloa pois ja ehkä muutama kilo siitä vielä muutenkin joutaa pois! ;) Mittoja en ole ottanut missään vaiheessa -en edes silloin dieetin alkaessa vaan kuvat ja vaatteet toimivat hyvänä motivointikeinona painon seurannan lisäksi. :)

   Poista
 3. Mahtavaa, kun päivitit jälleen!! Olen joka viikko käynyt kurkkimassa että JOKO 😄
  Jatka jatka jatka, me tarvitaan sua!! (Me= minä ja mun perse, joka tänäänkin työpäivän jälkeen halusi asettua sohvannurkkaan töiden jälkeen kera suklaalevyn! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhh :D Ihana minä ja mun perse! :D <3 Mulla alkoi tällä viikolla myös nuo opiskelut töiden ohella niin katsotaan miten hektinen syksy tästä on tulossa.. :) Koitan silti päivitellä blogia useamminkin kuin kolmen kuukauden välein ;)

   Poista
 4. Moikka,

  Vieläkö kirjoittelet tänne blogitekstejä vai oletko lopettanut? 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuohon alempaan kommenttiin vastasinkin niin blogin lopettaminen on ollut jo pitkään mielessä, mutta jostain syystä "pillit pussiin" laittaminen tuntuu niin lopulliselta ja blogi on pitkään ollut minulle niin rakas etten ehkä koskaan halua tätä blogia kokonaan poistaa. :)

   Poista
 5. Paljonko on tullut kiloja lisää kesän jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Alku kesästä paino on noussut neljä kiloa eli vaaka näyttää nyt 68kg. Hyvänolon paino on itsellä ehdottomasti siellä 65 kilon alapuolella eli nyt tuntuu että täytyy taas ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää treenit ja ruokavalio etusijalle -lähes koko syksyn ajan työn ja koulun tasapainottaminen on vienyt kaiken energian ja treenit on jääneet 2-3 kertaan viikossa! Blogille ikävä kyllä ei vain ole ollut tarpeeksi kiinnostusta ja aikaa ja onhan se blogin lopettaminen ollut mielessä jo pitkän pitkän aikaa.. En vain kuitenkaan ole saanut aikaiseksi. :D

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)