sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Muutoskuvat!

Instagramissa minua seuraavat ovatkin jo kartalla mitä täältä on tulossa, sillä julkaisin siellä eilen tämän vuoden -10kg projektin muutoskuvat! Suurin osa blogin lukijoista jo varmasti seuraakin minua Instagramin puolella mutta koska kaikki eivät, niin tässä tulee samat kuvat vielä bloginkin puolelle. :)


Suurin muutos on tapahtunut ehdottomasti selkä osastolla, sillä selkämakkarat ovat lähes kokonaan kadonneet. Toinen selkeä iso muutos on tapahtunut myös olkapäiden kehityksessä, ja vaikka asento on molemmissa kuvissa sama niin tämän päivän kuvissa olkapäät piirtyy ihan erilailla kuin tammikuussa otetuissa. :)


Vatsa on ikuinen murheenkryyni ja sieltä se läski lähtee viimeisenä, missä sitä on eniten. Kyllä se maharöllykkä on kuitenkin pienentynyt ja mahtuu taas ne M/38 koot päälle, kun talvella takit yms olivat L/40 kokoa. 


Varsinainen dieetti alkaa olemaan tältä keväältä taputeltu ja pikkuhiljaa nostetaan ruokamääriä siten, että paino pysyy samassa ja treeneissä saadaan käyttöön maksimaalinen kehitys! :) Katsotaan sitten uutta dieetti vaihetta taas syksymmällä. Tänään onkin sitten tiimipäivät ja vuorossa etureidet! Katsotaan pääseekö huomenna kävelemään ollenkaan, sillä tiedän jo nyt että kovaa settiä on luvassa.. :D

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Tosi upea muutos, onneksi olkoon! Olet kyllä tehnytkin kovasti töitä ja olet kyllä onnistumisen ansainnut!:) Tällaisia muutospostauksia on kyllä aina kiva lukea ja ne motivoivat kyllä jatkamaan omaa projektia!
  Jään innolla odottelemaan seuraavia postauksiasi ja onnistumisiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa! :) Seuraaviin muutoskuviin voi tosin mennä taas se puoli vuotta sillä muutamassa kuukaudessa on ihan turha mitään ihme muutoksia odottaa tapahtuvan. :) Pikkuhiljaa kuitenkin koko ajan aina siihen hieman treenatumpaan ja vähärasvaisempaan figuuriin! :)

   Poista
 2. Mitä
  Luulet, mikä on taikasanasi selän muuttumiseen?
  Terveisin selkämakkara😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on mun mielestä kerrottu aika hyvin mistä johtuu, miksi rasva kertyy minnekin:
   http://www.iskelma.fi/uutiset/terveys-ja-hyvinvointi/a-107558

   Suoraa tekstiä lainatakseni: "Puristavat rintaliivit
   - Sinulla on ylimääräistä rasvaa selässä ja rintaliivin sankojen ympärillä.
   - Vaikka käyttäisit sopivan kokoisia rintaliivejä, ne painavat ja aiheuttavat pursuilua.
   - Rasva kerääntyy kainalon seudulle.

   Aiheuttaja: kroppasi ei pysty käsittelemään hiilihydraatteja
   Rasvan kertyminen selän ja kainaloiden seudulle on merkki siitä, että elimistösi ei pysty käsittelemään hiilihydraatteja oikein.

   Ratkaisu:
   Vältä viljoja ja prosessoituja hiilihydraatteja, kuten valkoista riisiä ja pastaa. Siirry sen sijaan käyttämään hitaita hiilihydraatteja, esimerkiksi kvinoaa ja villiriisiä. Urheilulajeista kannattaa kokeilla spinningiä."

   Nythän olen tosiaan tammikuusta saakka ollut lähestulkoon täysin ilman valkoisia viljoja ja hiilihydraatteja, muutamia herkkupäiviä tietenkin lukuunottamatta. :) Olen ihan selkeästi huomannut, että mulla kroppa ei siedä hirveästi hiilihydraatteja vaan kertyy heti ylimääräisenä rasvana vatsaan ja selkään! Parempi siis olla ilman/vähemmillä määrillä kun olo niin on parempi. :) Mitään spinningiä en ole harrastanut eli se ei ole ainakaan minun ongelmaani ratkaissut vaan ennemminkin tuo ruokavalio. :)

   Poista
  2. Myös täältä löytyy lisää aiheesta:

   http://www.kauneusjaterveys.fi/treeni-ravinto/selkamakkarat

   Poista
 3. Hui! Pelottavaa tekstiä... Diabetesriski todellinen?

  Hienot muutoskuvat :)

  -Matikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, tiedä näistä nyt sitten.. :D Kyllähän melkein kaikki aiheuttaa jotain elintapa sairauksia, että vaikka ne pitääkin vakavasti ottaa niin ei se selkämakkara nyt välttämättä suora tie siihen diabetekseen ole.. ;) Kiitos Matikka! :)

   Poista
 4. Onpa huomattava muutos, hienoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tuossa etupuolella vielä työnsarkaa, mutta olo on huomattavasti parempi nyt kun vaatteet eivät purista. On jotenkin ihan helpompi hengittää! :)

   Poista
 5. Hyvä! Laitoin sulle haasteen, jonka voit käydä kurkkaamassa täältä http://itsensapiiskuri.blogspot.fi/2017/06/vitosen-blogihaaste-5-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)