torstai 25. toukokuuta 2017

Haipakkaa ja liikunnallista menoa!

Hellurei ja hellät tunteet! Johan on taas pari viikkoa edellisestä postauksesta vierähtänyt niin ajattelin tulla kertoilemaan tässä pikaisia kuulumisia ennen töihin lähtöä. Tänään päättyy kahdeksan päivän työputki ja pääsen nauttimaan pitkästä kolmen päivän viikonlopusta! :) Viime viikko on ollut tyyliä se, että aamulla olen lähtenyt klo 09:00 lenkille, klo 11:00 salille ja klo 13:30-21:30 ollut töissä ja iltakympiltä kotona. Ei ole enää töiden jälkeen postauksien raapustaminen ollut mielessä! ;DMutta tosiaan viime viikko on ollut ihan huippu liikunnallinen! Olen vihdoin saanut ne aerobiset treenit osaksi arkeani ja onhan se nyt vain niin paljon helpompi liikkua kesällä ulkona, kuin talvella! :) Viime viikko oli myöskin liikkumisen osalta super monipuolinen, sillä kävin neljän salitreenin lisäksi myös kaksi kertaa lenkillä, kaksi kertaa rullaluistelemassa ja työporukan kanssa pelattiin sunnuntaina pesistä! :D Olihan siitä edellisestä kerrasta ainakin 15 vuotta aikaa!Aamupaino on jo viimeisen viikon verran ollut tasan 65,0kg eli se tammikuun alussa lähdetty kymmenen kilon painonpudotustavoite on nyt saavutettu! :) Vielä on viikko toukokuuta jäljellä niin katsotaan josko se sieltä vielä puolikiloa-kilon humpsahtaisi alas. Mutta nyt täytyy jo lähteä pakkaamaan eväitä töihin ja ilta seiskalta sitten takas kotona! Adios!

4 kommenttia:

 1. Mahtava tulos! onnittelut tavoitteeseen pääsystä! Mitäs nyt sitten - vielä kiristelyä vai painonhallintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelisen viikkoa olisi tarkoitus olla vielä dieetillä (eli juhannukseen saakka) ja tämän jälkeen sitten ruvetaan pikkuhiljaa lisäämään hiilarimääriä erityisesti aamupäivälle ja treenien ympärille. :) Katsotaan aina viikko kerrallaan miten se kroppa vastaa niihin lisättyihin hiilareihin ja jos taas lähtee paino kohoamaan niin sitten taas vähän nipistetään niitä hiilareita. :) Kiloja ei perjaatteessa tarvitse lähteä enää kuin ehkä 2kg mutta tärkeämpää on kuitenkin kiristyminen ja lihasten tekeminen tässä seuraavaksi, eikä niinkään enää painonpudotus. :) Uudelle dieetille voi taas alkaa sitten joskus ensi syksynä kun kroppa on taas tottunut vähän isompiin määriin hiilareita. :)

   Poista
 2. Vautsivau ja onnea tavoitteen saavuttamisesta! :)

  VastaaPoista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)