sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Ihana Järvisydän!

Viime viikonloppu vietettiin Savonlinnan sydämessä ja Rantasalmella 31.3 avatussa Järvisydän kylpylässä! :) Pohdittiin pitkään lähdetäänkö käymään Tukholmassa vai ajellaanko kolmen tunnin matka tuonne Rantasalmelle.. Päädyttiin kotimaanmatkailuun ja nyt kun viime päivinä noita uutisia on lueskellut niin pieni pala nousee kurkkuun noista Tukholman tapahtumista. :( <3 Oltiin ensin yksi yö Savonlinnassa ja käytiin moikkailemassa miehen sukulaisia ja tuttavia, ketkä asuvat noilla kulmilla. :) 
Järvisydämen kylpylä tosiaan avattiin vasta perjantaina 31.3 mutta hotelli on ollut olemassa jo pidemmän aikaa. Kaikenkaikkiaan tuo konsepti ja miljöö oli aivan ihana ja varsinkin kesällä tuolla olisi ihana lähteä käymään uudestaan -esimerkiksi viettämään juhannusta! :) Kaikki oli niin viimeisen päälle sisustettu vanhaan tyyliin, että jopa hotellin respa, ravintolat ja huoneet saivat silmät kirkastumaan ihastuksesta! :) Ja mikäs sen parempaa kuin kaatua näihin ihanan paksuihin puhtaisiin hotellin petivaatteisiin?! <3 Yö tuolla kyseisessä hotellissa maksoi 137€ ja kylpyläliput 29,9€. Aika samoissa hinnoissa siis pääkaupunkiseudun hotellimajoitusten kanssa ja menihän siellä rahaa toki syömiseen ja Savonlinnassa shoppailuun! ;) Sieltä löytyi keväälle uusi ihana takki, mikä pääsee käyttöön varmaankin ihan näillä näppäimillä kun keli näyttää ulkona aina vain keväisemmältä. :) Savonlinnassa tosin oli vähän talvisempi keli kuin täällä Etelässä ja lunta satoi varmaan 5cm viikonloppu yönä. :D Itse tuo kylpyläosasto oli melko pieni -ainoastaan tuo yksi isompi allas ja muutama pienempi "poreallas" ja useampi sauna. Mikään lasten vesipuisto ei siis todellakaan ole kyseessä vaan enemmänkin aikuisten irtiotto arjesta -tyylinen paikka, mikä on kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen! :)
Minilomalle lähtiessä paino oli 67,4kg ja kotiin tullessa 68,5kg. Tänä aamuna paino oli tasaantunut 67,2:een kiloon eli eiköhän ensi viikolla olla jo uusissa kilolukemissa. :) Se 65kg on aika realistinen tavoite tälle huhtikuulle ja siitä sitten katsotaan tarvitseeko vielä pari-kolme kiloa kiristellä ennen kuin aletaan nostamaan pikkuhiljaa kaloreita painonhallintavaiheeseen. :) Nyt aamupalan tekoon ja salille! Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. Tyylikkään näköinen paikka aikuiseen makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanan vanhoillis romanttinen paikka <3 Vähän semmoinen viikinki meininki. ;)

   Poista
 2. Oliko saunat sekasaunoja joissa sai olla uikkarit päällä vai miehille ja naisille omansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekasaunat jonne uikkarit päällä mentiin! :)

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)