maanantai 17. huhtikuuta 2017

Enää YKSI vaivainen kilo..

..niin olen tammikuussa asettamassani KYMMENEN KILON painonpudotustavoitteessa! En oikein vielä itsekään käsitä tätä, saatika että näkisin tuota muutosta vielä peilistä. Mutta onneksi on valokuvia, joista muutoksen näkee sokeakin! :D


Tänä aamuna paino oli ennätysalhaalla: 65,8kg ja kun sanotaan, että ei pitäisi liikaa tuijottaa sitä vaakaa niin voi kyllä! Kyllä sitä pitää vaan tuijottaa -ja pitkään jos paino on alle 160 senttisellä tsubulla melkein 75 kiloa! Ja vaikka lihasmassa olisikin kasvanut niin ei se sentään niin paljon vuodessa tai kahdessa kasva, että voi antaa itselleen luvan painaa seitkytäviis kiloa! :D Paino ei tietenkään ole se ainoa oikea mittari, mutta jos rehellisesti sitä ylipainoa on enemmän kuin kymmenen kiloa niin kyllä sitä vaa'an lukemaa vaan pitää vähän seurata -edes sivusilmällä.. 


Asetin tosiaan tavoitteeksi -10kg kesään mennessä ja tuo tavoite tulee täyteen kun vaaka näyttää 64,7kg eli aika tarkalleen kilo enää jäljellä! :) Riittääkö se? No ei! Vielä ei olla siinä tavoitellussa fysiikassa vaan vielä saa kroppa kiristyä, jotta näkee paremmin mitä sinne rasvan alle ollaan tässä saatu rakennettua. Mitään fitness misua täältä ei vielä tänä keväänä kuoriudu, mutta pikkuhiljaa järjettömän kovalla työllä vain taivas on rajana mihin kuntoon tässä vielä päästään! ;) Ehkä joku 60-62 kiloa olisi hyvä raja mihin pysähtyä katsomaan kuinka pitkälle on tultu ja siitä jatkaa sitten lihasmassan kasvattelulla. Katsotaan kuitenkin yksi kilo ja yksi kuukaus kerrallaan! :) Huhtikuun realistinen tavoite kuitenkin on se 65kg. Ja koska dieetti etenee niin hyvin niin sain kaurahiutaleiden lisäksi nyt treenin yhteyteen myös yhden banaanin nautittavaksi! Olihan se aika hyvää heti jalkatreenin jälkeen... ;)

Mites teillä muilla kesäkuntoon projekti etenee? :) Joko jollain on se ensimmäinen kymppi pudotettu?! ;) Minkälaisia muita tavoitteita teillä on tälle keväälle? Entä tuliko pääsiäisenä herkuteltua hyvillä mielin vai pysyittekö kaikista muna houkutuksista visusti erossa? ;)

12 kommenttia:

 1. Olet kovan työn tehnyt ja kiva huomata, että olet nauttinut vielä siitä. Loistavaa! Oma kunto ja paino junnaa samassa, koska intoa eikä todellista tahtoa ole löytynyt painoa pudottaa ja kiinteytyä. Ensi viikolla aloitan kuitenkin TAAS uuden yrityksen Fitverstaan valmennuksella. Siitä voi lukea lisää blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä ihan loistava "matka"! :) Eikös se tärkeämpää ole juuri nauttia siitä matkasta kuin lopputuloksesta..? ;) Tai vähintäänkin matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä. Se vaatii kyllä aivoissa sen "naksahduksen" oikeaan kohtaan, jotta se motivaationkipinä syttyy mutta sitten kun se syttyy niin tulee sellainen fiilis, ettei mikään voi pysäyttää. ;) Tsemppiä uuden valmennuksen myötä! Toivotaan että se toisi vähän uutta boostia sinulla tekemiseen. <3 :)

   Poista
 2. Huikea saavutus, oikein paljon onnea :)

  VastaaPoista
 3. Tosi suuri ja upea ero noissa kuvissa! voikun itsekkin olisi (mielen)terveys siinä main että voisi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on mielenterveyden kanssa haasteita niin ei missään nimessä kannatakaan uhrata ajatusta laihdutukselle tai sellaiselle. Sille tulee kyllä oikea aika vielä! <3 :) Lämmintä kevättä sulle ja toivotaan, että kevät aurinko piristää mieltä. :)

   Poista
 4. Oot kyllä sitkee ja päättäväinen.
  Itsellä viime kesästä lähti kolme kiloo ja paino jämähti 65:n kilon lukemaan. Herkuttelija kun olen ja poika loihtii vähän päästä upeita ja monikalorisia herkkuja. Sen verran taivuin, että vaihdoin normisuklaan tummaan, tehoaa makeannälkään vähemmälläkin.
  Löhöilemällä kotona saan tippumaan pari kiloa, mutta ollessani aktiivinen liikunnan suhteen, on jatkuva nälkä ja jääkaapin ovi käy taukoamatta. Ja nythän sitä liikuntaa ja ulkoilmaa tulee ohjelmistoon paljon, kun alkoi pyöräkelit. (eilen 30km:n lenkki)
  Tsemppiä loppurutistukseen ja Hyvää kevään jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöräily on kyllä loistava arkiliikunta muoto kun sillä taittuu helposti pidemmätkin matkat! :) Pitäisi joskus itsekin aloittaa töihin polkeminen -myöskin 15km suuntaansa, mutta nyt kun pyöräilyä ei ole tullut harrastettua juuri yhtään niin se tuntuu hirvittävän pitkältä matkalta! :D Ja iso kiitos! <3 Onnistumiset ruokkivat motivaatiota janoamaan koko ajan lisää. :) Katsotaan mihin kaikkeen tässä vielä päädytään! ;)

   Poista
 5. Huikea saavutus, onnea! Itsellä alkaa maanantaina fitfarmin lite-valmennus, toivottavasti sillä pääsisi alkuun ja saisi draivin päälle. Hope so! Oot kyllä hyvä motivaattori. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Jos vain päättää noudattaa tuota ruokavaliota niin aivan varmasti tuloksia tulee ja mukavasti ehtii kropan koostumus muuttua vielä ennen kesää! :) Se on oikeastaan siitä päätöksestä kiinni ja että löytää sen motivaation pienistäkin onnistumisista, mikä auttaa jaksamaan vaikka läpi harmaankin kiven. <3

   Poista
 6. Oot kyllä kova likka! :) Toivon että jatkat samaan malliin hyvällä asenteella ylpeästi, etkä provosoidu osan blogikolleegasi katkeroitumisesta kun ei asiat sujunutkaan samanlailla kovalla itsekurilla tulosta tehden niinkun sulla. Hienoa työtä. Tällaista positiivista eteenpäin menevää blogia on ilo lukea, toisin kun sellaisia missä dissataan nykyään jokaisessa tekstissä muiden harrastuksia ja onnistumisia. Mutta jotenkin se pahaolo on tietysti purettava.
  Oot kyllä loistava virtuaalinen tsemppari ja motivaattori itselle, jatka samaan malliin!

  Mukavaa tulevaa kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Mukava kuulla, että blogistani saa vielä näin kolmenkin vuoden jälkeen motivaatiota vaikka ylä- ja alamäkiä on tosiaan ollut enemmän ja vähemmän! ;) Ja totta tuokin! Pitäähän se oma paha olo jotain kanavaa kautta purkaa. Harvemmin niillä kenellä omat asiat ovat hyvin, on tarve arvostella muiden harrastuksia tai toimintapoja. :) Mutta tosiaan jokainen tyylillään ja ihanaa että viihdyt blogin seurassa! <3 Ihanaa kesän odotusta! :)

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)