perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kuinka yksi pieni lause voi pelastaa päivän :)

Pelkkä pienikin lause voi joskus pelastaa päivän! Yleisestikin ottaen olisi ihanaa jos ihmiset pystyisivät sanomaan enemmän positiivista palautetta toisilleen. Toki myös sitä kritiikkiä pitää antaa ja olla avoin myös sitä vastaanottamaan, mutta juurikin meillä suomalaisilla se positiivisen palautteen antaminen -ja vastaanottaminen on osittain haastavaa.


Eilen taas sai kokea sen positiivisen palautteen voiman, kun olin normaalisti tekemässä hauis/ojentajatreeniä salilla ja toinen tiimiläinen sattui salilla vastaan. Ensin moikattiin ja heitettiin nopeat kuulumiset, mutta myöhemmin tämä ihana tiimiläinen tuli sanomaan minulle kuinka ei ollut alkuun tunnistaa minua kun oli sisään tullessaan nähnyt minut punttien parissa ja että olin pienentynyt ainakin puolella! <3 No koska suomalainen on huono ottamaan positiivistakaan palautetta vastaan niin tietenkin sieltä ne omat kommentit olivat tyyliä: "No enhän mä nyt sentään puolella oo laihtunut" ja että: "Vielähän tässä on ainakin puolet matkaa jäljellä" jne ja sitten muutamat nolostuneet kiitokset sinne perään. :) Helkkari vie pitäisi vain osata ottaa tuommoiset palautteet vastaan selkä suorassa ja sanoa että: "Voi kiitos, onhan tässä kyllä painettukin menemään niskalimassa, mutta olen kyllä itsekin tyytyväinen tuloksiin"! ;) Tietenkään ylimieliseksi ei pidä ryhtyä vaikka kuinka mahtavia tuloksia olisi saanutkin, mutta semmoinen terve ylpeydentunne on mielestäni enemmänkin kuin tervetullutta meille monelle, ettei aina vähäteltäisi omia saavutuksia. :)


Paino putoaa edelleen, mutta tietenkin maltillisemmin kuin alkuun. Tämän aamun paino 69,3kg (tankkauspäivän jälkeen oli 69,8kg) eli vielä ei olla siellä ns. "lähtöpainossa" mitä se oli ennen viime viikonlopun irroitteluja, mutta ehkä se tämän viikonlopun jälkeen alkaa olemaan niissä lukemissa. :) Tämä viikko on ollut myös treenien osalta kevyempi, kun on kuusipäiväinen työviikko niin treenit ovat jääneet kolmeen salitreeniin ja yhteen kävelylenkkiin. Maaliskuun virallinen tavoite on nyt muutettu siihen 66kg, sillä 65kg on enää tässä kohtaa täysin epärealistinen. 

Mutta positiivisilla viboilla mennään kohti viikonloppua! Aurinko paistaa ja fiilis on hyvä! :) Onko teille joku sanonut ihanasti kun on huomannut muutoksenne joko laihtumisessa tai jossain muussa asiassa? :) Aurinkoista ja kevyttä viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Tuo positiivisten kommenttien vastaanottaminen on todella vaikeaa! Itse sain viikko sitten kivan kohteliaisuuden hiuksistani, ja kyllähän se on piristänyt koko viikon. Ainoa mitä sain kommentoijalle sanottua, oli ne vaivaantuneet kiitokset. :D Toivottavasti sulla kantaa positiiviset vibat ens viikkoonkin! -Rouva R // Rakkauden rasvaprosentti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! :D Jännä miten vaivaannuttavaa/punastuttavaa se positiivisten kommenttien vastaanottaminen on.. ;)

      Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)