lauantai 18. maaliskuuta 2017

-6,5kg

Hitaasti se paino on lähtenyt putoamaan MM-kisaviikonlopun jälkeenkin. Ei silti, olisinhan jo ihan uudella painolukemalla mikäli tuota rillutteluviikonloppua ei olisi tullut tuohon väliin ja tottakai vähän harmittaa, että nyt on se pari viikkoa mennyt painon tasaantumisen kanssa.. Ennen tuota kisaviikonloppua paino oli alimmillaan 68,6kg ja tänään -kaksi viikkoa myöhemmin paino on 68,2kg, kun tuona kyseisenä viikonloppuna paino nousi sen +1,2kg eli vaaka näytti 69,8kg! Mutta vaikka se vähän harmittaa, että olisin paljon etempänä projektissani nyt ilman tuota mässäilyviikonloppua niin toisaalta irroittelu teki päälle enemmän kuin hyvää, enkä kumminkaan kadu sitä että tuli lähdettyä. :) Hauskaa oli eniveis ja vaikka tavoitteet olisi mitkä niin silti pitää välillä osata irroitella ja palata sitten takaisin kiltisti ruokavaliolle! ;)


Kuitenkin kokonaispainonpudotus on -6,5kg vuoden alusta ja tänään olen menossa pitkästä aikaa Inbody mittaukseen! :) Edellinen mittaus on tehty 3.9.16 eli aika tasan puoli vuotta sitten. Tuolloin paino on ollut 72,7kg ja rasvaprosentti hurjat 42,2%! Kiloissa tuo siis tarkoittaa kolmeakymmentä kiloa rasvaa kropassani! Nyt paino on siis -4,5kg vähemmän kuin edellisessä mittauksessa ja toivotaan että rasvamassa on tippunut sen viitisen kiloa ja lihasmassa pysynyt ennallaan, eikä paino lähtenyt lihaksista.. :) Lihasmassaa on viime syksynä ollut 23.1kg, mikä on pituiselleni ihan normaalinrajoissa (viitearvo 20,3-24,8kg). Katsotaan mitä inbodymittaus tuo tullessaan! ;) 

Viikko on myös liikuntojen osalta mennyt loistavasti ja salitreenejäkin on kertynyt jo neljä tälle viikolle! Sen lisäksi kasassa on yksi HIIT:ti ja kävelylenkki. Ehkä kun kevät aurinko alkaa paistelemaan enemmän niin myös ne kävelylenkit lisääntyvät. :) Miten teillä on mennyt tämä viikko? Onko maaliskuu mennyt ilman "repsahduksia" ja homma pysynyt muuten hyvin hallussa? :)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä inbody-mittaukseen!!
  Itsellä kohta 3 viikkoa takana ilman retkahduksia eli ilman herkkuja :) n.5viikon kohdalla aattelin pitää 1-2 päivää että voi syödä jotain mutta sitten taas jatkuu projekti. Haluais oppia siitä sokerikoukusta eroon että vaikka söiskin yhtenä päivänä niin seuraavana ei tarttis enää jatkaa!
  -1.6kg on nyt lähteny n.3viikon aikana. Hitaasti mutta varmasti.

  Tiukkana Sanna! Tsemppiä!
  Salilla nähdään!

  T: JenniV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä jännittää mitä se setä taas siellä vaa'alla sanoo! :D Se kun osaa töksäytellä aika mukavastikin sanoissaan... ;D Mutta pitäis noiden lukemien olla kuitenkin parempaan suuntaan viime syksyyn nähden! :)

   Hyvin on sulta lähtenyt se puoli kiloa viikossa! Hienoa :) Eikä sulla kumminkaan niin paljoo oo sitä pudotettavaa, että tarvis hirveesti tosta enää painoa pudottaa vai paljonko meinasit pudotella? :) Mulla kyllä sama opettelu tosta sokerista vierottautumiseen! Yks päivä venyy helposti viikonlopuks ja sit viel pari päivää siitä eteenpäin niin kohta on koko viikko mennyt herkutellessa... :( Nyt on tää vuosi mennyt kyllä sitoutuen ja oon tainnut 2 tai 3 kertaa syödä jotain karkkia tai suklaata koko vuoden aikana eli noin kerran kuukaudessa. :) Isot Tsempit meille molemmille! :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Tosi hyvinhän tuo paino on pudonnut, vaikka itse ehkä toivoisitkin suurempaa pudotusta. Niin kuin sanoitkin, niin pitäähän sitä joskus ottaa rennommin :) Kiva että olet menossa inbodyyn, sieltä saa kuitenkin vähän tarkemman kuvan että missä mennään. Toivottavasti teet sitten tuloksista postauksen, olisi kiva lukea sellainen :)
  Itselläni maaliskuu on mennyt vähän vaihtevevasti, mutta nyt on alkanut mennä paremmin. Kunhan vaan viikonlopusta selviäisi sortumatta ;)
  Tsemppiä sinulle jatkoon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löytyy myös inbody mittausten tuloksista postausta! ;) Mites sujui viikonloppu? Tuliko pysyttyä ruokavaliossa vai herkuteltua? ;D Tuo kevätaurinko kyllä kummasti motivoi painamaan eteenpäin, kun tietää että saa vetää ne lyhytlahkeiset shortsit jalkaan ilman että puristaa. :) Myös tuo aurinko saa ihan erilailla ulos liikkeelle kun ne syksyn pimenevät illat. Tsemppiä meille molemmille! :)

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)