tiistai 8. marraskuuta 2016

Tiistai on toivoa täynnä!

...ainakin tuon suloisen aamupainon suhteen! Ajattelin ensin, että käyn vaa'alla kerran tai max kaks kertaa viikossa, jotta päivittäiset painonvaihtelut eivät käy liiaksi stressaamaan, mutta enhän tietenkään pystynyt pysymään poissa vaa'alta tänä aamuna.. :D Ja siellähän odottelikin suloinen 700g pudotus eiliseen nähden marraskuun painonpudotuksen ollessa -1,5kg! :) Nyt on todellakin saatu ne nesteet liikkeelle, niin seuraavaksi käydään pudottelemaan itse läskiä! ;)


Tämän päivän ohjelmassa onkin treenin lisäksi hierontaa! <3 Rintaranka on taas niin jumissa, että oikein tunnen kun ne kireydet vetävät olkapäät lysyyn ja ryhdin huonoksi. Lisäksi kynnet pitäisi käydä vielä illalla huollattamassa ja ajattelin nyt näin marraskuulle jotain mustan puhuvaa kynttä. :) Lokakuun kynsien väri kun oli: mitäs muutakaan kuin XXL:n vihreä! ;D


Ai ettäkö omistautunut työlleen? ;D No ehkä ihan vähäsen vain.. ;) Nyt on kuitenkin vihdoin aika omistautua myös tähän omaan prokkikseenkin! Marraskuun 69,9kg tavoite -HERE I COME! :)

2 kommenttia:

 1. Kyllä on nyt mahdottoman lähellä alle 70 kg.Hyvä!
  Kyllä tää pudottaminen haastavaa on,itsellä lähti 5 kg ja siihen se jämähti vaikka pudotettavaa reilusti.
  Huomaa että tämä marraskuu on vaikeaa,ei tahdo päästä liikkeelle ja kun pimeää ja palelee niin sohva houkuttaa liikaa...huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä päästy ihan hyvin treenin makuun, eikä sohva vedä liikaa mukaansa mutta että tuo syöminen voi olla haastavaa! Mikä siinä onkin, ettei vain osaa olla herkuista erosta! :D Ihan hirmu vaikeeta..

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)