sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Motivaatiopiikki Expoilta!

Taas on Fitness Expo -kisaviikonloppu taputeltu! Kolmannetta kertaa olin Lahdessa seuraamassa body fitness kisoja ja kahtena keväänä olen käynyt myös Kulttuuritalolla kannustamassa. :) Jos kisoja seuraamalla ei motivaatio nouse pilviin, niin ei sitten millään! Menimme Tiinan kanssa heti aamu yhdeksältä katsomaan Fitnessin vapaaohjelmaa, mihin myös Eveliina Tistelgren osallistui. Mielestäni Eveliinan vapaaohjelma oli aivan sairaan hyvä ja kunto todella kova, mutta näköjään se ei vielä riittänyt voittoon vaan Eve sai kisoista hopea pokaalin..

Kuva Body-lehti https://www.bodylehti.fi
Kuva Body-lehti https://www.bodylehti.fi
Fitness -sarjan jälkeen jäätiin vielä hetkeksi katsomaan Men's physique -kisoja, kunnes sitten siirryttiin messualueen puolelle kuuntelemaan Bullin "Pyhä kolminaisuus" -luentoa. :D Puolilta päivin kisapäivä huipentui body fitnessiin, jossa seurasimme alle 168cm sarjaa silmä kovana Kia Rantalaisen kilpaillessa siellä! Eikä todellakaan mennyt huudot hukkaan, sillä Kia nappasi tänä syksynä sen kaikkein kirkkaimman pokaalin!!! :) Aivan huikeeta ja ihan mieletön kunto Kialla!

Kuva Body-lehti https://www.bodylehti.fi
Expojen jälkeen tuli kyllä itselle taas semmoinen motivaatioboosti, että kanat paistuivat heti kotona pannulla ja nyt on kolmen päivän eväät töihin pakattu! ;) Salille en kyllä ehdi/jaksa/viitsi enää 12h työpäivien jälkeen mennä, mutta jos ruokavalion saisi edes ruotuun niin sillä saa jo virkeyttä lisää. :) Expoilla oli myös monien muiden julkimoiden lisäksi aina yhtä ihan Oona Tolppanen ja pakkohan se oli Oonan kanssa päästä yhteiskuvaan.. ;D Siinä on kyllä semmoinen tehopakkaus, että VAU! Edelleenkin minun yksi suurimmista idoleista ja aivan uskomattomassa kunnossa, vaikkei tällä hetkellä kisaakaan! Ja mikä peppu! :DViikonloppuna on tullut treenattua, levättyä ja pää on saatu nollattua -ei siis alkoholilla nollaamalla vaan ihan muuten. :D Taas ollaan valmiita uuteen 56h viikkoon! ;) Mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kävin pari vuotta sitten Fitness Expo- tapahtumassa. Kovaa kisailua ja kiva tapahtuma. Sieltä sitä motivaatioita kyllä saa.

    VastaaPoista
  2. Ois ollut kyllä siistiä päästä kattomaan. Parikin kaveria raivas tiensä itsensä SMiin ja mielelläni oisin liittynyt kannustusjoukkoihin.

    Oona on muistaakseni äitin serkku. En ole koskaan tavannut, mutta hauskaa, että olet päässyt moikkaamaan :D

    VastaaPoista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)