maanantai 15. elokuuta 2016

Dieettiviikko 2. takana

Noniin! Nyt niitä lupailemiani tuloksia: tavoite tälle viikolle oli saada kilon verran läskiä karistettua matkalle. Ihan ei tavoite täyttynyt, sillä tämän päivän aamupaino oli 71,2kg eli pudotusta edellisviikkoon -700g. Jokatapauksessa kahden viikon saldo on -2kg eli enää kilon verran on lomakiloja jäljellä.. ;D Kolmessa viikossa ne kolme kiloa tuli. Katsotaan saadaanko kolmessa viikossa ne kolme kiloa karistettua! Tavoitteena se ainakin olisi!


Viime viikkona liikuntaa kertyi kolme salitreeniä ja 3,5h aerobista liikuntaa. Yllä näkyy viikon kokonaisaktiivisuus eli askeleita on viikon aikana tullut otettua 67277 eli keskiarvolta vähän reilu 9600 per päivä. Muutenhan minulla on tuo Polari kädessä ympäri vuorokauden, mutta saunoessa ja latauksen aikana otan kellon pois kädestä. Eli jokunen askel on tullut sillonkin otettua kun Polar M400 on ollut akkuja lataamassa sohvan käsinojalla ja itse olen puuhastellut jotain muuta sinä aikana. ;) Tuskin tuo 10 000 askelta päivässä kauaksi jää! Torstaina ja perjantaina minulla oli lepopäivät, mutta viitenä päivänä on kumminkin tullut liikuttua. Kuten huomaatte niin lepopäivinä tuo kulutus ei päätä huimaa ja päivän aktiivisuus on jäänyt 20-30 prosenttiin. Töissä kassalla ollessa niitä askeleita ei ihan hirveästi kerry ja autolla kun ajaa töihin niin matkoihinkaan ei juuri askeleita "tuhraannu".


Tiistaina vedettiin Sennin kanssa kunnon maratoni lenkki, kun Senni ei yhtään kertonut minkälaisen lenkin on minun kanssa tekemässä! :D Matka jatkui ja jatkui vain ja mietin mielessäni että: "Ei helvetti täältä pitää vielä poiskin kävellä!".. Noh, tulihan sille lenkille melkein 13km pituutta ja aikaakin meni reilut kaksi tuntia mutta kaverin kanssa höpötellessä se aika menee paljon nopeammin. :)


Eilisessä postauksessa kävinkin jo viime viikon syömisiä läpi. Eli ehkä ilman makuunin irtokarkkeja ja täytekakkua paino olisi saattanut tullakin sen kilon alas! ;) Mutta ei auta, nyt kohti uutta viikkoa ja tunnin päästä onkin jo Johannan kanssa hauis/ojentaja treeni! Tästä se viikko taas lähtee! :) 

Ps. Enää VIISI päivää töitä ja sitten onkin parin viikon huilitauko ennen uusia tuulia!

10 kommenttia:

 1. Ei tää laihdutuskampanja nyt oo vielä ottanu oikein tuulta alleen... Mut meillä alkaa perjantaina töissä "Suurin pudottaja"-kilpailu, heti aamulla on julkinen punnitus ja siitä sitten alkaa kisa :D Itsenäisyyspäivään asti on aikaa pudottaa. Jospa se siitä kun "julkisesti" rupee hommaa tekee... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin hienoa! Meillä on ollut töissä myös (minun itseni järjestämä) samanlainen suurin pudottaja kilpailu, mikä tosin oli vain seitsemän viikkoa.. ;) Sain kuitenkin tuona aikana pudotettua jonkun viisi kiloa niin ei se hukkaan ainakaan se skaba mennyt.. ;) Tsemppiä!

   Poista
 2. Itsekkin aloitin just pudottaan painoa, olisko viikko aikaa. Ensi kevääseen on aikaa, eli melko hitaalla tavalla pudotan painoa. Mutta tärkein on päästä päämäärään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä me tytöt ens kesäks kuntoon päästään, kun vaan otetaan itseämme niskasta kiinni ja aletaan hommiin! :) Mulle on semmoinen 8 kiloa ihan ihanteellinen pudotus jouluun mennessä, mutta yritetään sitä kymmentä niin ei jää ainakaan alle kahdeksaan kiloon! ;)

   Poista
 3. Täällä loma loppuu sunnuntaina ja maanantaina paluu arkeen. Kamala turvotus päällä ja ainakin nestettä kroppa täynnä, hyvin todennäköisesti jotain muutakin.

  Eli maanantaina alkaa sellainen 4 kg:n pudotus, sisältäen lomakilot ja kesän aikana tulleen ylimääräisen.

  T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän tunteen noista lomapöhöistä (nimimerkillä juuri Turkissa leipää vetäneenä)! :D Vaikka sitä kuinka uhoaa, että lomalla ei kiloja kotiin kanna niin vaikka söisi kuinka kevyesti mutta hiilareita tulee syötyä enemmän kun kotona niin kyllä se vaaka täälläkin vaan ylöspäin heilahtaa.. :/ Mutta siitä niitä sitten lähdetään pudottelemaan! Oma hyvänolon painoni on 65 kilossa, mutta saa sitä läskiä enemmänkin lähteä.. ;)

   Poista
 4. Tuli mieleen kun noita polarin taulukoita katselin, että ootko pistänyt merkille mittaako sun laite matkan ihan ookoo? Itse ostin kuukausi sitten a360 mittarin, ja viime viikolla lenkillä laitoin ihan huvikseni myös runkeeperin puhelimesta päälle. Eroa tuli 900 metriä, puhelin siis taskussa ja a360 kädessä, ja kun kävin mittaamassa lenkin auton kanssa (alkoi ihan hitosti häiritsemään :D) niin runkeeper oli oikeassa ja polar mitannut 900 metriä enemmän?!? 😨 Mikäköhän moiseen voi vaikuttaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :O En oo kyllä itse liiemmin kiinnittänyt moiseen huomiota. Eihän nuo mittarit toki ilmoita sitä kalorikulutustakaan 100% oikein, mutta antaa suuntaa silti ja toisaalta jos aina seuraa vain sitä yhtä ja samaa mittaria niin tulokset ovat kuitenkin keskenään verrattavissa. :) Jos Polarin kilometrit olisivat olleet pienemmät niin sitten olisin epäillyt, että on kadottanut GPS:än.. Ei mutta hetkinen! Tuossa sinun Polar 360:ssä ei tainnutkaan olla GPS:ää mikä ilmottaisi tarkasti nuo kuljetut kilometrit ja näyttäisi myös kartalla kuljetun reitin kuten tässä M400:ssa?

   Poista
 5. Aivan, eipä muuten olekkaan, vaan määrittää matkan askelmäärän perusteella! Koska nyt tein lenkin kaverin kanssa, hän laittoi sportstrackerin, minä runkeeperin ja polarin päälle ja GPS ohjelmat antoivat samat tulokset, polar melkein kilsan _vähemmän_ tällä kertaa!
  Mutta nyt kun selvisi minkä perusteella se matkan mittaa niin ihan hyvä, ei mullakaan sillä muutoin ole väliä kun tuttujen lenkkien matkat tiedän, mutta välillä kun menee jotain uutta reittiä niin on kiva tietää paljonko matkaa siitä tulee. Nyt osaa sitten laittaa runkeeperin päälle niillä matkoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :) Itse mietin ensin silloin tuon GPS:än tarpeellisuutta ja pohdin näiden kahden kellon välillä, mutta on tuo GPS ihan hyödyllinen sitten juuri kun haluaa nähdä uuden matkan todelliset kilometrit ja kuljetun reitinkin. :)

   Poista

Kiva jos jätit kommenttia :) Nyt voit kommentoida myös anonyyminä! Kommentit hyväksytetään ennen julkaisua ja kaikki asialliset kommentit julkaistaan! :)